Değerli Okurum,

Sizler ile yazılarımız sayesinde bu zamana kadar hep iletişimde olduk. Tüm yazılarımızın okuyucu kitlesi milyon kişiye ulaşmış durumdadır. Özellikle son dönemlerde yazılarımızın yabancı dilde de yayınlanması diğer ülkelerden de ilgiyi artırmıştır. Şimdi ise çok istediğim fakat uzun zamandır bir türlü yayınlamak için fırsat bulamadığım ilk kitabımla birlikteyim.

Sevgililer Sevgilisine” Aşka Mısralar kitabını dijital ortamda sizlere sunmanın heyecanını yaşıyorum. Bu heyecan inanın tarif edilemez bir duygu olarak kalbimde yerini alıyor.

İnsanların daha çok mesleki bir kitap beklediğinin farkındayım. Fakat bu eser ilk yayın hayalimin bir gerçekleşmesi olarak doğdu. Bu nedenle bu eseri önce yayınlamak ve mesleki eserleri daha sonraya bırakmak hayalimin gerçekleşmesi açısından önemliydi.

Eserin içeriği hakkında çok fazla ipucu vermek istemiyorum. İçeriğini daha çok merakınıza bırakıyorum.

Şükürler olsun ki Yüce Mevlam bu eseri bir beklenti olmadan yayınlamayı nasip etti. Bu nedenle yayından elde edeceğimiz geliri üniversite öğrencilerine burs olarak vermeye karar verdik. Bu yayının geliri ile daha çok öğrenciye ulaşmayı istiyoruz. Çünkü biliyoruz ki son yıllarda maalesef burs imkanları son derece azaldı.

Burs başvurularını ve eserin tanıtımını tamamen sosyal medya üzerinden yapacağız. Eserin dijital olması ve bu tür tanıtıma yönelmemizdeki en önemli sebep ise maliyeti en azda tutarak daha fazla öğrencimize elde edilen imkanı ulaştırmaktır.

Kısacası eserden 1 TL’de elde etsek milyon TL’de elde etsek tamamı burs olarak kişi ya da kişilerle paylaştırılacaktır.

Burs başvurusu için;

1-Instagram hesabınızdan Ahmet Koşkan instagram hesabından paylaşacağımız ilk gönderiyi etiketleyerek
# AŞKA MISRALAR
# SEVGİLİLER SEVGİLİSİNE” hashtag’leri ile paylaşılması,

2-Yorum kısmına sipariş numarası ve
# AŞKA MISRALAR
# SEVGİLİLER SEVGİLİSİNE” hashtag’leri ile yorum yapılması,

3-Üniversite öğrencisi olunması,

4-Eserin sipariş numarası ile bilgilerinizin örtüşmesi gerekmektedir.

Bunu yapmamızdaki amaç daha fazla kişiye ulaşarak hem imkanı artırmak hem de burs alacak öğrencilere sesimizi duyurmaktır.

Üniversitesi öğrencisi olmasa da paylaşım yaparak ve eseri satın alarak destek olacak kişilere ise şimdiden teşekkür ediyorum. Bu niyetleri bizim için çok değerli olacaktır. Burslar ile ilgili gelir elde edilmesi halinde videolar ile şeffaf bir şekilde sosyal medyada sizleri burs alma koşulları hakkında bilgilendireceğim.

Eseri oluştururken bana destek veren tüm herkese teşekkür ediyorum. Özel teşekkürü bir borç bildiğim insanların yanımda ve/veya kalbimde olması her zaman benim için en değerli hazine ve paylaşım olacaktır.

Sevgilerimle.

Ahmet Koşkan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir